Nyheter

20240131

Efter en tids tystnad hör Motumash av sig...

Orginalsångaren Johan Svensson är tillbaka i Motumash. Bandet vill samtidigt tacka Alexandra Simonsson Bergh som tyvärr väljer att lämna bandet efter stämbandsknutor. Vi önskar henne all lycka i framtiden och vi kommer att sakna hennes energi.

Motumash vill tacka publiken och alla fans för 2022. Vi hade tänkt att ägna all vår tid i studion men valde att gigga för publiken. Vi siktar på ett skivsläpp under våren 2023. Nästan alla spår är inspelade och våra samarbetspartner står redo för mixning och mastering. God Jul och Gott Nytt år.  Foto: Stefan Drugge

15 aug 2022

Motumash öppnar

Parkfestivalen

Oskarshamn 2022

Motumash har varit ett inslag på Parkfestivalen i Oskarshamn i många år. De senaste åren har bandet öppnat festivalen och så blir det även i år. Fredagen den 19 augusti kl 18.00 står Motumash på scenen med en backdrop bestående av solnedgång över havet och levererar låtar från bandets 3 fullängdare och två singlar. Publiken kommer även få smakprov från den kommande plattan som bandet jobbar med. Dessutom utlovas några låtar från andra band som medlemmarna har inspirerats av under deras musikaliska karriär.

13 juni 2022

Motumash spelar på Havslätt Strandbistro

23 juli står Motumash på scenen i Havslätt. Med en backdrop bestående av utsikten över Östersjön kommer bandet leverea låtar från de fem olika skivor som bandet gett ut. Dessutom utlovas nytt material och annan känf hårdrock.

23 maj 2022


Motumash värmer upp inför Hojrock. För att vara uppvärmda på Hojrock kör Motumash ett gig i Mönsterås fredag den 27 maj lö 21.00. Fri entré.

22 maj 2022

Motumash i Rocksoffan


Motumash intervjuas i den populära rockpodden Rocksoffan. Lyssna på avsnitt 8 som kommer ut strax innan midsommar. 

https://www.facebook.com/Rocksoffanpodd/

9 Feb 2022

Ny singel ute

Motumash släpper

ny singel

Motumash släpper singeln Mother på Spotify. På "B" sidan finns låten; Rock`n Roll Over the Genereations som inom kort även släpps som en videoversion. Lyssna på singeln genom att klicka på Spotify symbolen.

22 Jan 2022

Motumash spelar på Hojrock

Mer info om speltid kommer

Alexandra Simonsson Bergh

Damir Bedzetovic

12 Nov 2021

Motumash brände av första giget med Alexandra på Kulturnatten.

Jonas Neldemyr

Konny Lindblom

15 oktober 2021

MOTUMASH har fått ny medlem

Motumash välkomnar Alexandra Simonsson Bergh som ny sångerska i bandet.